Maak je industrieel interieur af met een prachtige eiken wandplank

0
317
industrieel interieur

De kracht van een industriële woonstijl

De industriële woonstijl is tegenwoordig aan een echte opmars bezig. Een industrieel interieur heeft namelijk een tijdloze uitstraling en geeft een stoer en robuust karakter aan je hele woning. De industriële stijl wordt gekenmerkt door neutrale kleuren, vaak in combinatie met fellere accessoires. Verder denk je bij een industrieel interieur waarschijnlijk meteen aan staal. In deze moderne stijl worden echter nog heel wat materialen verwerkt. Zo zie je bijvoorbeeld vaak bakstenen, leer of onbewerkt hout terugkomen. Het gebruik van deze rauwe materialen brengt een authentieke sfeer met zich mee en laat elke kamer er modern uitzien.

Waarom mag een eiken wandplank niet in je interieur ontbreken?

Een erg populair accessoire in industriële woningen is de eiken wandplank. Een eiken wandplank ziet er erg authentiek uit. Zeker als je voor een plank van onbewerkt hout kiest, geef je een speciale toets aan de ruimte. Eiken wandplanken zien er niet alleen goed uit, ze zijn bovendien ook enorm praktisch. Ze zijn namelijk een ideaal hulpmiddel om meer opslagruimte mee te creëren. Je ziet dit soort planken dan ook erg vaak op kantoor of in winkels opduiken.

Voor stevige en duurzame wandplanken moet je bij Alles Industrieel zijn

Als je er zeker van wil zijn dat je eiken wandplanken er voor lange tijd als nieuw blijven uitzien, dan koop je de plankjes best bij een specialist aan. Bij Alles Industrieel vind je bijvoorbeeld authentieke eiken wandplanken van de beste kwaliteit terug. Ze gebruiken namelijk hoogwaardig, dik en onbewerkt eikenhout dat elegantie en klasse uitstraalt. Het eikenhout van Alles Industrieel is ontzettend stevig en gaat erg lang mee. Bovendien is het hout 100% eerlijk en worden de planken tegen erg scherpe prijzen verkocht.

Een specialist in industriële meubels

Het aanbod van Alles Industrieel omvat veel meer dan enkel eiken wandplanken. Alles Industrieel heeft zich namelijk gespecialiseerd in industriële meubels. Je vindt er bijvoorbeeld staal look deuren, eiken panelen en witte barn deuren terug. Alle producten zien er erg stijlvol uit en zijn van de beste kwaliteit. Alles Industrieel koopt de artikels rechtstreeks bij de leveranciers aan. Ze kijken erop toe dat elk product aan alle strenge richtlijnen voldoet, zodat ze hun producten zonder zorgen aan hun klanten kunnen aanbieden. Bovendien drukken ze op deze manier de prijzen en hanteren ze erg korte levertijden.